You are currently viewing Lochemse haarsalon Figaro wordt Hairvolution

Lochemse haarsalon Figaro wordt Hairvolution

Na maar liefst 20 jaar haar eigen haarsalon met veel plezier gerund te hebben draagt eigenaresse Erica Holterman (42) per februari 2022 het stokje over aan Desiree Scholten (38) en Jasper Steinebach (35). Daarmee komt de Lochemse haarsalon Figaro in handen van Hairvolution, een kappersconcept dat zich richt op milde, natuurlijke haarkleuringen.

Overname
Afgelopen zomer kwam Erica in contact met Hairvolution, toen mede-oprichter Jasper vanuit de randstad terug verhuisde naar Oost-Nederland. ‘Het leek mij geweldig om ons kappersconcept, dat in Almere al zo succesvol is, naar de Achterhoek te brengen’, vertelt Jasper. Wat er voor de klant gaat veranderen? Hairvolution gebruikt vegan haarproducten. ‘Wij willen de klant laten zien dat je met natuurlijke, vegan haarkleuringen een net zo mooi resultaat bereikt. Of zelfs beter: natuurlijke kleuringen geven minder kans op irritaties, omdat schadelijke stoffen zijn vervangen door mildere alternatieven’, aldus Desiree, die de dagelijkse leiding over Hairvolution heeft. Verder staat er voor komende zomer een restyling van de salon gepland. Maar het pand aan de Burgemeester Leenstraat blijft zeker nét zo gezellig als het al was en klanten kunnen nog steeds terecht bij hetzelfde team van hairstylisten. Afspraken bij Hairvolution kappers Lochem kunnen nu al geboekt worden via ons online boekingssysteem of telefonisch via 0573 254 959. Als introductie krijgen klanten in de maand februari 20% korting op de nieuwe haarproducten.

Erica blijft!
De afgelopen 20 jaar heeft Erica met haar dreamteam ontzettend veel trouwe, gezellige klanten bij Figaro mogen verwelkomen. ‘Het is zo’n dankbaar, bijzonder werk dat ik heb kunnen doen. Ik kijk met een trots gevoel terug. Maar het is tijd om andere keuzes te maken en meer dingen te gaan doen waar ik blij van word’, vertelt Erica. Liefde voor de kappersbranche heeft Erica nog steeds en daarom gaat ze onder andere haar talent als haarwerk specialist verder uitbreiden en zich focussen op het geven van haarverlenging trainingen. Omdat ze het werk in de salon niet wil missen zal ze, net als Marjan, Cindy, Cindy, Daphne, Bibi en Joyce ook nog steeds bij Hairvolution kappers in Lochem te zien zijn.

Over Hairvolution
De eerste Hairvolution salon werd geopend in augustus 2019 in Almere Stad. De oprichters, Desiree en Jasper willen met hun vegan kappersconcept inspelen op de veranderende wensen en behoeften van de klant. De stijgende interesse in duurzaamheid en bewust leven zorgt ervoor dat er meer vraag is naar natuurlijke haarkleuringen en vegan verzorgingsproducten. Ook overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten die in veel reguliere haarkleuringen zitten kan een reden zijn om over te stappen op plantaardig kleuren. Zo komen er in de Hairvolution salons veel klanten met allergie-klachten zoals een rode hoofdhuid of jeuk.

Leave a Reply