Hairvolution Lochem

biologische kapper Lochem achterhoek

over ons

Per februari 2022 hebben wij Figaro kapper Lochem overgenomen en daarmee breidt Hairvolution uit naar Oost-Nederland. Wij zijn dé vegan kapper van Lochem en omstreken. Het gezellige pand aan de Burgemeester Leenstraat, vlak bij het centrum van Lochem, beschikt over 8 knip- en kleurstoelen, een kinderhoek en een speciale ruimte voor nagelstyling. 

De restyling van de salon staat gepland voor komend voorjaar. Ook dit filiaal zal ondergedompeld worden in de Hairvolution look & feel, waarbij een luxe salon gevoel en ontspanning de boventoon voeren.

contactgegevens

Burgemeester Leenstraat 39
7242 AA Lochem
Telefoon: 0573 254 959
Email: info@hairvolution.nl
Instagram: @hairvolutionnl
Facebook: @hairvolutionnederland

openingstijden

Maandag           9.00 – 18.00 uur
Dinsdag             9.00 – 18.00 uur
Woensdag         9.00 – 18.00 uur
Donderdag        9.00 – 18.00 uur
Vrijdag               9.00 – 18.00 uur
Zaterdag            8.00 – 13.00 uur
Zondag                          Gesloten

Desiree

Erica

Cindy

Rosanne

Myrthe

Joyce

vegan kapper lochem

Hairvolution is een stijlvolle, vegan kapper in Lochem. Wij geloven in een bewuste lifestyle, die bereikbaar moet zijn voor iedereen. Stap binnen in een oase van rust en geniet van onze professionele haarbehandelingen die zowel cruelty free als vegan zijn. Bij Hairvolution kapper Lochem kun je terecht voor zowel knip- als kleurbehandelingen, wenkbrauwen waxen en wimpers verven, extensions en (bruids)visagie.

 Wij werken bij Hairvolution kapper Lochem uitsluitend met milde producten die dermatologisch zijn getest. Meer weten over de producten die deze kapper Lochem gebruikt? Ga dan naar onze producten pagina. Onze gepassioneerde hairstylisten in Lochem voorzien je graag van vakkundig advies en persoonlijke service, zodat je onze kapsalon volledig ontspannen en zelfverzekerd weer uitstapt.

goede kapper lochem hairvolution

Naast knippen, kleuren en permanent kun je bij Hairvolution kapper Lochem ook terecht voor extensions, haarverzorging, haarstyling en bruidskapsels. 

goede kapper lochem

Bij Hairvolution kapper Lochem kun je ook terecht voor (bruids)visagie, het verven van je wimpers en wenkbrauwen en het waxen van wenkbrauwen bovenlip en/of kin.

goede kapper Lochem

Bij Hairvolution kapper Lochem werken wij met cruelty free en veganistische haarproducten die dermatologisch zijn getest. De producten zijn zeer huidvriendelijk.