Extensions

Bij Hairvolution Kapper Lochem, Almere Stad en Almere Buiten kun je ook terecht voor het zetten van extensions. Onze hairstylisten zijn professioneel opgeleid in bonding extensions. Wil jij langer haar of meer volume? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Neem contact op met onze salons om de mogelijkheden te bespreken

Hairvolution Extensions Lochem kapper Almere

double true luxury hair

In onze kapsalons in Lochem en Almere werken wij met extensions van het merk Double True. Dit zijn extensions van Remy hair. Dit is de beste kwaliteit echt, menselijk haar. De haarschubben van deze extensions lopen in dezelfde richting, waardoor het haar niet gaat klitten. De extensions zijn vol tot in de punten en hebben een natural straight haarstructuur. 

Extensions Lochem kapper Almere

bonding extensions

Bij Hairvolution kapper Lochem en Almere zetten wij bonding extensions. We werken met losse plukjes, die aan de bovenzijde een stukje keratine wax hebben, ook wel de bonding genoemd. Deze verwarmen wij met een warmtetang waardoor het stukje wax zacht en buigbaar wordt. Zo kunnen we de bonding om het eigen haar ‘vouwen’. Deze techniek zorgt voor een heel natuurlijk resultaat met onzichtbare aanhechtingen.

extensions zetten Lochem Almere

voordelen

  • meer volume en/of lengte daar waar het nodig is.
  • deze techniek is niet schadelijk voor je haar aangezien keratine van nature aanwezig is.
  • na het verwijderen van oude extensions kun je meteen weer nieuwe plaatsen.
  • je kunt gewoon een hoge staart dragen want de bondings zijn zo goed als onzichtbaar.

 

Play Video about Hairvolution kapper Extensions Lochem Almere

veelgestelde vragen

zijn bonding extensions schadelijk voor mijn eigen haar?

Nee, wanneer de extensions professioneel worden ingezet zijn deze niet schadelijk voor je haar. Toch denken veel mensen dit, aangezien er warmte wordt gebruikt. Dit doen we alleen om de aanhechting zacht te maken. De bondings van onze hairextensions worden verwarmd met 150 graden. Dat is nog niet eens zo warm als de temperatuur waarop je je stijltang gebruikt. Dit is namelijk 180 of soms zelfs 230 graden. 

is mijn haar geschikt voor extensions?

In principe kan iedereen extensions dragen. Wel is het belangrijk dat je natuurlijke haar een minimumlengte heeft in verband met het bevestigen van de extensions. Heb je kort haar en wil je alleen meer volume? Dan moet je haar minimaal 10 cm lang zijn. Heb je lang haar? Dan moet je haar een minimumlengte van 15 cm hebben. Ben je niet zeker of extensions voor jou geschikt zijn? Neem dan contact op met onze salon in Lochem, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

hoe verzorg ik mijn extensions?

Om klitvorming te voorkomen is het belangrijk dat je je haar minimaal twee keer per dag met een speciale borstel, geschikt voor hairextensions, borstelt. Ga nooit met nat haar naar bed en draag het altijd in een staart of vlecht om klitvorming te voorkomen. Een stijl-, krultang of föhnborstel kun je gewoon gebruiken, zolang je maar onder de aanhechting van de extensions blijft. Verder adviseren wij speciale verzorgingsproducten die geschikt zijn voor extensions. Informeer hiernaar in de salon.

Kan ik zwemmen met hairextensions?

Chloor en zeewater zijn niet bevordelijk. De extensions hebben extra bescherming nodig, want chloor kan de extensions uitdrogen en breekbaarder maken. Het is aan te raden om je haar in een knot te doen voordat je gaat zwemmen. Maak deze zo min mogelijk nat en spoel het haar na het zwemmen meteen uit. Daarnaast adviseren wij voor en na het zwemmen een speciaal, beschermend product. Ga je op vakantie of naar het strand? Gebruik dan regelmatig een serum en een haarmasker om het haar te voeden, want zon, chloor en zoutwater onttrekken vocht.

Kan ik mijn extensions verven?

Wij raden het niet aan de extensions te verven. Wil je dit toch, dan is verven op eigen risico en komt de garantie te vervallen. 

Hoe lang blijven de extensions zitten?

De extensions kunnen met de juiste verzorging zo’n drie maanden blijven zitten. Wij raden aan om de extensions na drie maanden professioneel te laten verwijderen om haarschade te voorkomen.

hoeveel extensions heb ik nodig?

Het benodigde aantal extensions is afhankelijk van het gewenste resultaat en de haardikte van het eigen haar. Dit kan variëren tussen de 50 en 120 extensions. Voor een juist advies raden we je aan om een intake afspraak te plannen. Neem daarvoor contact op met onze salon in Lochem.

Hoe lang duurt het inzetten?

De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal extensions. 50 stuks inzetten duurt ongeveer 1 uur. 

Hoeveel kosten de hairextensions?

De kosten voor extensions verschillen erg per persoon en zijn afhankelijk van de lengte en het aantal. Neem contact op met onze kapsalon in Lochem voor een adviesafspraak, zodat de hairstylist jou kan adviseren en een prijsindicatie kan geven. 

extensions lochem almere kapper

Before

HairvolutionExtensionsKapperAlmereLochem22 kopie

after