ons team

Ons team van vakkundige hairstylisten staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om je haar tot in de puntjes te verzorgen. Persoonlijke benadering en denken in stijl, in plaats van trends, staan bij ons voorop. 
Wij stellen het team van Hairvolution kapper Almere Stad en Almere Buiten graag aan je voor. 

hairvolution hairstylisten

Desiree

Owner & topstylist (Almere Stad & Almere Buiten)

Al toen ze op de basisschool zat wist Desiree wat ze later wilde worden: kapster of kraamhulp. Dat eerste gebeurde, want ze bleek al snel een talent met de schaar te zijn. Daar bleef het niet bij. In 2019 opende Desiree haar eigen salon, die in 2020 officieel de naam Hairvolution kreeg. De asblonde moeder van een tweeling kan niet zonder compact poeder en kwast, is verzot op chocolade en ooit wil ze nog een rondreis door Amerika maken. Maar voor nu richt ze zich op haar grootste ambitie: van Hairvolution het beste kappersbedrijf van Almere maken.

hairvolution hairstylisten02

Monique

topstylist (Almere Stad)

Monique ken je wellicht nog van Jij Kappers en we zijn heel blij dat ze nu ook het team van Hairvolution versterkt. Ze zweert bij het gebruik van een haarmasker, kletst graag over lekkere recepten en reizen en je kunt haar ‘nachts wakker maken voor een goed stuk chocolade. Monique spot je eigenlijk nooit zonder haar gestifte lippen en een toffe bril, die ze – jawel – altijd op de herenafdeling weet te scoren. Kijk niet op als je opeens vrolijk geneurie in de salon hoort. Dat is Monique die in uiterste concentratie aan het werk is. Best gezellig toch?

kappers almere hairvolution

Charissa

topstylist (Almere Stad)

Charissa is de Benjamin van ons team, te herkennen aan haar perfect geföhnde lokken, waar ze – inclusief make-up – maar een half uurtje voor nodig heeft ’s ochtends. De altijd positieve brunette kan niet zonder een haarmasker én mascara en als ze niet in de salon staat, kruipt ze ook heel graag onder een dekentje op de bank. Soms gooit ze er dingen uit zonder na te denken over de formulering en dat zorgt vaak voor lachwekkende situaties in de salon. Charissa’s ultieme beauty tip: behandel je haar met liefde!

hairvolution hairstylisten03

Judith

topstylist (Almere Stad & Almere Buiten)

Al vanaf jonge leeftijd had Judith grote belangstelling voor kapsels. Niet zo gek dus dat ze inmiddels hairstylist is. Ze is niet bang om van haarkleur te wisselen. Momenteel herkennen we haar aan haar koperkleurige lokken, maar dat kan dus zomaar veranderen. Geen wonder dat Judith niet kan zonder kleurshampoo. Net als de andere dames van Hairvolution heeft ze een zwak voor chocolade, maar daar mogen we haar ’nachts niet wakker voor maken. Laat Judith maar slapen! Wat er nog op haar bucketlist staat? Parachute springen, Israël bezoeken en oma worden!

Graciela

Hairstylist (Almere Stad & Almere Buiten)

Onze nieuwste aanwinst bij Hairvolution! Graciela vind je in zowel Almere Stad als in ons filiaal in Almere Buiten. Je herkent haar ongetwijfeld aan haar pittige, zilverkleurige kapsel en positieve persoonlijkheid. Graciela kan niet zonder een goede pot wax, je maakt haar enorm blij met bitterballen van Kwekkeboom en stiekem luistert ze graag naar Spaanse zomerhits. Ook is deze energieke dame niet vies van een beetje celebrity gossip. En schrik niet, als Graciela heel hard lacht dan knort ze erbij. 

Alisha kapster Almere buiten

Alisha

topstylist (Almere Buiten)

Alisha is ons vaste gezicht in de salon in Almere Buiten. Je herkent haar aan haar zwarte, golvende – jaloersmakende – lokken en je spot haar nooit zonder mascara en een subtiel lijntje eyeliner. Als kind wilde ze kapster en visagist worden, ze werd beide. We kunnen Alisha trouwens wakker maken voor Mac Donalds frietjes met de welbekende saus en ooit wil ze nog een verre reis maken naar Japan. Ook leuk om te weten: Alisha is zowel links- als rechtshandig!