Team Hairvolution Lochem

desiree hairvolution

Desiree

Owner & topstylist

Al toen ze op de basisschool zat wist Desiree dat ze kapster wilde worden. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in verschillende salons, opende ze in 2019 haar eerste Hairvolution salon in Almere. Desiree, die te herkennen is aan haar asblonde lokken, heeft de dagelijkse leiding over de Hairvolution salons en is daar zelf ook als hairstylist werkzaam. De gedreven mama van een twee (een tweeling welteverstaan) kan niet zonder compact poeder, is verzot op chocolade en wil ooit nog een rondreis door Amerika maken. Maar voor nu richt ze zich op haar grootste missie: Nederland voorzien van duurzame, vegan haarbehandelingen.

Erica kapper lochem

Erica

allround hairstylist

Erica ken je natuurlijk als voormalig eigenaar van Figaro. We zijn ontzettend blij dat we haar ook aan het Hairvolution team kunnen toevoegen, want Erica’s gezelligheid in de salon willen we niet missen. Haar autistische trekjes trouwens ook niet. Alles moet volgens Erica namelijk op dezelfde plek staan. S’nachts kun je haar wakker maken om een haarwerkklant te helpen en een feestje met vrienden ziet ze ook altijd wel zitten. Haar quilty pleasure? Heel lang weg zijn met de mountainbike en dan lekker ergens op het terras gaan zitten. Tip van Erica: maak gebruik van je natuurlijke haar valling! Dat scheelt veel frustraties.

Cindy kapper lochem

Cindy

Allround Hairstylist

Als kind al wist Cindy dat ze kapster wilde worden en had ze een mooie poppencollectie met goed gekapt haar op haar kamer staan. Zelf heeft ze ook veel verschillende looks gehad – van rood tot blond – maar tegenwoordig kun je Cindy uittekenen met halflang, blond haar. Een mascara en een pot gelwax ontbreken nooit in de badkamer van deze trotse boysmom. In haar vrije tijd is Cindy fanatiek handbalster. Ze gaat het liefste op skivakantie en is verzot op zoute drop. En o ja, ze houdt er wel van om een grapje uit te halen…

Daphne kapper lochem

Daphne

ALLROUND HAIRSTYLIST

Met haar luidruchtige lach en grijs geverfde lokken is Daphne niet te missen in de salon. Volgens eigen zeggen is ze een open boek en is er niets dat niemand over haar weet. Ze bespreekt altijd alles. De belangrijkste items in haar make-up tas zijn kleurrijke oogschaduw en mascara en ook kan ze niet zonder een goede zilvershampoo en een zilvermasker. Een klant blij en tevreden de salon uitlaten, dat vindt ze het allermooiste aan het kappersvak. Wist je trouwens dat je bij Daphne niet alleen terecht kunt voor knippen en kleuren? Ze kan namelijk ook als de beste je nagels van gellak voorzien! 

Joyce kapper lochem

joyce

junior hairstylist

Lang blond haar en een lieve lach: dan heb je Joyce gespot. Joyce kan onder de douche keihard meezingen met haar favoriete nummer (terwijl ze helemaal niet kan zingen!). Ze houdt van nacho’s, gezellige dingen met haar vriendinnen doen en voetballen. Haar grootste voorbeeld is Fred van Leer. Joyce is trouwens een echte dare devil, want parachute springen en bungeejumpen staan nog op haar bucketlist en ooit wil ze nog eens een bezoek aan Curaçao en New York brengen.

Rosanne lochem kapper

Rosanne

Allround Hairstylist

Net als veel van onze hairstylisten wilde ook Rosanne als jong meisje al kapster worden. Deze ambitieuze dame, die naar eigen zeggen nooit lang voor de spiegel staat, zweert bij haar zilvershampoo. Haar inspiratie haalt Rosanne van Facebook, Instagram en Pinterest en ook op straat heeft ze altijd oog voor een mooie look. Als ze alleen in de auto zit draait ze de knop van de radio maar al te graag omhoog en zingt ze lekker mee met de muziek. Wist je trouwens dat Rosanne een lang gekoesterde wens heeft om ooit nog eens een ballonvaart te maken?