Over Hairvolution

Hairvolution is een moderne kapper met vestigingen in Almere Stad, Almere Buiten en Lochem. Wij geloven in een bewuste lifestyle, die bereikbaar moet zijn voor iedereen. Stap binnen in een oase van rust en geniet van onze professionele haarbehandelingen. Onze gepassioneerde hairstylisten voorzien je van vakkundig advies en persoonlijke service, zodat je onze salon volledig ontspannen en zelfverzekerd weer uitstapt. 

almere buiten kapper natuurlijke
hairvolution natuurlijke kapper almere buiten
biologische kapper almere

The story so far

In augustus 2019 openden we onze eerste salon aan de Cinemadreef in Almere (toen nog JIJ Kappers), waar we onze natuurlijke en vegan haarkleuringen introduceerden aan de klant. In april 2020 gingen we na een volledige restyling verder onder onze huidige naam: Hairvolution. Met succes, want het filiaal aan de Cinemadreef werd in juni, tijdens de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2020, al uitgeroepen tot gemeentewinnaar met de meeste stemmen. Inmiddels heeft Hairvolution er ook vestigingen bij in Almere Buiten en Lochem en zijn we hard op weg om onze missie uit te voeren: Nederland voorzien van huidvriendelijke, vegan haarbehandelingen.  

kapper almere buiten eilandenbuurt

Hairvolution kapper is een moderne kapsalon met vestigingen in Almere Stad, Almere Buiten en Lochem.. Stap binnen en beleef een luxe salon gevoel en ultieme ontspanning.

hairvolution kapper almere buiten duurzaam

Haar knippen, uitgroei verven, een balayage of misschien wel meer? Bij Hairvolution kapper Almere en Lochem kun je ook terecht voor verschillende wenkbrauw- en wimperbehandelingen.

goede kapper Almere buiten hairvolution

Bewust leven moet voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom werken we in onze kapsalons met cruelty free en veganistische haarproducten.