You are currently viewing Een kijkje in onze salon in Almere Stad

Een kijkje in onze salon in Almere Stad

Nadat we in maart onze kapsalon noodgedwongen moesten sluiten in verband met het coronavirus, openden we op 11 mei de deuren van een compleet vernieuwde kapsalon met een nieuwe naam: Hairvolution. Zelfde eigenaar, nieuw concept! 

Wat als eerste opvalt als je de kapsalon binnen loopt? Het nieuwe interieur, waarin het luxe salon gevoel en ontspanning de boventoon voeren. Rustgevende, warme kleuren, ronde vormen en natuurlijke materialen: onze salon in Almere Stad is een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen en optimaal kunt genieten van wat me-time.

Bio-kapper

Uiteraard werken wij in onze kapsalon nog steeds met de natuurlijke, vegan producten van Insight, waardoor plantaardig kleuren ook voor jou binnen bereik ligt. Het grote voordeel van natuurlijke haarkleuringen? Er is minder kans op allergische reacties, aangezien de schadelijke stoffen die in reguliere haarverf zitten, zijn vervangen door mildere alternatieven. Daarnaast respecteert natuurlijke verf je haar en verbetert het de haarkwaliteit. Genoeg redenen om voor een bio-kapper te kiezen toch?

Online afspraak 

Een vernieuwde kapsalon is natuurlijk niet compleet zonder nieuwe website. Uiteraard kunnen afspraken nog steeds via het online boekingssysteem gemaakt worden, maar op onze website vind je nu ook meer informatie over onze services, onze producten en we stellen het team aan je voor.

Wellicht ben je al bekend met de nieuwe look & feel, maar misschien heb je ook nog geen tijd gehad om even langs te gaan bij onze vernieuwde kapsalon in Almere Stad. Daarom geven we je hieronder een virtuele tour door onze salon. Zien we je binnenkort verschijnen?

Hairvolution kapsalon almere plantaardige kleuringen
hairvolution almere kapper plantaardig kleuren
hairvolution natuurlijke kapper almere stad
vegan kapper almere hairvolution Nederland
hairvolution biologische kapper almere filmwijk
hairvolution bio kapper almere stad
hairvolution kapsalon almere
hairvolution bio kapper almere filmwijk
hairvolution bio kapper almere
hairvolution kapsalon almere
hairvolution plantaardige kapper almere

This Post Has 4 Comments

 1. Carin

  Geweldige salon…super fijne kapsters.
  Eigenaresse Desiree is een super kapster maar ook een heel fijne persoon.. toen zij hoorde dat mijn vader aan Covid 19 was overleden stond zij ‘s avonds met een prachtige bos bloemen op de stoep. Dat heeft mij diep geraakt. Maar buiten dat …. het is een top kapsalon met getalenteerde en lieve kapsters. Top zaak!!!!

 2. Carmen

  Super fijne kapsalon! Ik kwam binnen met een zelfgeknipte corona pony en ging weer helemaal tevreden de deur uit.

  Vriendelijk begroet bij binnenkomst en tijdens het knippen kreeg ik het gevoel dat ze liever langer de tijd nemen zodat ze goed aan jouw wensen als klant kunnen voldoen dan dat het knip-knip ‘en snel door naar de volgende’ is. Top kappertje dus!

  1. Marlien Besselink

   Hi Carmen,

   Dankjewel voor je lieve reactie. Heel leuk om te horen.

   Groetjes,
   Team Hairvolution

Comments are closed.