You are currently viewing Hairvolution opent tweede vestiging in Almere Buiten

Hairvolution opent tweede vestiging in Almere Buiten

Precies één jaar na het openen van hun eerste vestiging aan de Cinemadreef maken eigenaren Desiree en Jasper bekend dat er dit jaar nog een tweede Hairvolution-salon op de planning staat. Op 1 september 2020 openen de deuren van de nieuwe vestiging, ditmaal in Almere Buiten. Daarmee zet het bedrijf een volgende stap in haar missie om Almere te voorzien van natuurlijke, vegan haarbehandelingen.

Plantaardige haarkleuring

Desiree (37) en Jasper (34) willen met de nieuwe salon inspelen op de veranderende wensen en behoeften van de klant. ‘De stijgende interesse in duurzaamheid en bewust leven zorgt ervoor dat er meer vraag is naar plantaardige haarkleuringen en vegan verzorgingsproducten’, licht Jasper toe. Een andere reden om over te stappen op plantaardig kleuren is overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten die in veel reguliere haarkleuringen zitten. ‘In onze salon aan de Cinemadreef komen veel klanten met allergie-klachten, zoals een rode hoofdhuid of jeuk’, vertelt Desiree, die ook als hairstylist in beide salons aan het werk zal zijn. ‘Met plantaardige kleuringen is er veel minder kans op irritaties, omdat schadelijke stoffen zijn vervangen door mildere alternatieven’.

Nieuwe salon in Almere Buiten

De nieuwe Hairvolution salon bevindt zich in de Eilandenbuurt, in het pand waar tot op heden kapperszaak Esty Hairstyling gevestigd is. De salon beslaat een ruimte van 65 vierkante meter, biedt ruimte voor 5 knip- en kleurstoelen en zal uiteraard worden voorzien van de rustgevende Hairvolution look & feel, waarbij het luxe salon gevoel en ontspanning de boventoon voeren. Klanten kunnen vanaf vandaag alvast een afspraak maken voor de nieuwe vestiging.

hairvolution 1 jaar cinemadreef
kapper almere centrum 1 jaar bestaan

This Post Has 4 Comments

 1. Patrick Scholten

  Toppers van Harte Gefeliciteerd!

 2. Manon

  Super!! Gefeliciteerd met de nieuwe kapsalon

 3. Sabrina

  Trotsssss

 4. Lucas

  Super. Heel erg benieuwd naar de nieuwe salon!

Comments are closed.