Team Hairvolution Harfsen

Gea

Hairstylist/salonmanager

Gea is natuurlijk geen onbekende, want ze was jarenlang de trotse eigenaresse van de salon die wij hebben overgenomen. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat deze gedreven dame met haar aanstekelijke enthousiasme werkzaam blijft in dit hechte team en aanspreekpunt zal blijven voor onze medewerkers en klanten. Gea is een trotse oma die houdt van wandelen, een lesje total body workout, racefietsen met de dames en op zijn tijd ook een borrel en gezelligheid.

Erna kapper Harfsen

Erna

ALLROUND Hairstylist

Erna is een oude bekende, want zij is degene die de salon in 1992 voor het eerst opende. Erna, die er altijd piekfijn uitziet, gaat er heel lekker op als alles gesmeerd loopt in het dagelijks leven. Ze kan niet zonder haarlak, houdt van shoppen, een goed glas wijn en ooit wil ze nog eens met haar dochters naar Ibiza. Wist je trouwens dat Erna altijd het laatste woord wil hebben en dat ze dingen graag oplost met een grap?

Rianne

ALLROUND Hairstylist

Als jong meisje knipte Rianne haar barbies al. Niet zo gek dus dat deze spontane dame uiteindelijk als hairstylist aan de slag ging. Rianne, die we de afgelopen jaren al met koper, blond én bruin haar hebben gezien, spreekt graag af met vriendinnen, maar kan ook enorm genieten van een avondje Netflixen op de bank. Ze houdt van tuin & interieur, wandelt graag met de hond en is het meest trots op haar gezin.

kapper

Irene

ALLROUND Hairstylist

Als er één product is waar Irene niet zonder kan dan is het haarlak. De brunette is onwijs sportief, want we mogen haar ’s nachts zelfs wakker maken voor een potje volleybal of tennis. Wat je verder nog niet over haar weet? Ze gaat stiekem los op Bennie Neyman en ze is linkshandig. Irene, die regelmatig van coupe wisselt, heeft niet alleen een passie voor knippen, maar ook voor huidverzorging. Een deurtje verder vind je namelijk haar eigen schoonheidssalon. 

Joyce kapper lochem

Joyce

ALLROUND Hairstylist

Lang blond haar en een lieve lach: dan heb je Joyce gespot. Joyce kan onder de douche keihard meezingen met haar favoriete nummer (terwijl ze helemaal niet kan zingen!). Ze houdt van nacho’s, gezellige dingen met haar vriendinnen doen en voetballen. Haar grootste voorbeeld is Fred van Leer. Joyce is trouwens een echte dare devil, want parachute springen en bungeejumpen staan nog op haar bucketlist en ooit wil ze nog eens een bezoek aan Curaçao en New York brengen.

desiree hairvolution

Desiree

Owner & topstylist

Al toen ze op de basisschool zat wist Desiree dat ze kapster wilde worden. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in verschillende salons, opende ze in 2019 haar eerste Hairvolution salon in Almere. Desiree, die te herkennen is aan haar asblonde lokken, heeft de dagelijkse leiding over de Hairvolution salons en is daar zelf ook als hairstylist werkzaam. De gedreven mama van een twee (een tweeling welteverstaan) kan niet zonder compact poeder, is verzot op chocolade en wil ooit nog een rondreis door Amerika maken. Maar voor nu richt ze zich op haar grootste missie: Nederland voorzien van huidvriendelijke, vegan haarbehandelingen.