Team Hairvolution Almere Stad

Desiree kapper Almere

Desiree

Owner & topstylist

Al toen ze op de basisschool zat wist Desiree dat ze kapster wilde worden. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in verschillende salons, opende ze in 2019 haar eerste Hairvolution salon in Almere. Desiree, die te herkennen is aan haar asblonde lokken, heeft de dagelijkse leiding over de Hairvolution salons en is daar zelf ook als hairstylist werkzaam. De gedreven mama van een twee (een tweeling welteverstaan) kan niet zonder compact poeder, is verzot op chocolade en wil ooit nog een rondreis door Amerika maken. Maar voor nu richt ze zich op haar grootste missie: Nederland voorzien van duurzame, vegan haarbehandelingen.

gina Hairvolution

gina

topstylist/salonmanager

Gina is onze nieuwe salonmanager in Almere Stad. De brunette staat ’s ochtends gerust drie kwartier voor de spiegel, maar dan ziet ze er ook piekfijn uit. In het verleden probeerde ze alle kleuren van de regenboog, maar tegenwoordig houdt ze het bij haar donkere lokken. Ze is ervan overtuigd dat gezond haar van binnen begint. Gina heeft thuis trouwens twee voorbeeldige kattenkanjers zitten, ze kan niet schoonmaken zonder een muziekje op en is ontzettend trots op haar prachtige babynichtje. Wat niemand van haar weet? Dat ze is geboren met wit haar en dat dit pas veranderde toen ze vier jaar oud was. 

willleen Hairvolution

willeen

topstylist

Willeen werkte jarenlang als hairstylist in Johannesburg, maar is inmiddels onderdeel van ons team in Almere Stad. De Zuid Afrikaanse herken je aan haar blonde lokken en zwarte eyeliner. Hairstylist worden wilde ze al als jong meisje, omdat ze het geweldig vindt om mensen een beter gevoel over zichzelf te geven. Haarkleuringen zijn haar specialiteit. De hardwerkende blondine hoopt in de toekomst meer te gaan reizen en ooit wil ze nog eens met haaien duiken. Willeen spreekt (nu nog) Engels, maar aangezien de Zuid Afrikaanse taal erg op de Nederlandse taal lijkt kun je gewoon Nederlands tegen haar spreken. 

hairvolution hairstylisten05 rond2

Graciela

hairstylist

Graciela vind je in zowel Almere Stad als in ons filiaal in Almere Buiten. Je herkent haar ongetwijfeld aan haar pittige, zilverkleurige kapsel en positieve persoonlijkheid. Graciela kan niet zonder een goede pot wax, je maakt haar enorm blij met bitterballen van Kwekkeboom en stiekem luistert ze graag naar Spaanse zomerhits. Ook is deze energieke dame niet vies van een beetje celebrity gossip. En schrik niet, als Graciela heel hard lacht dan knort ze erbij.

nikita hairvolution Almere

Nikita

Hairstylist

Als kind al was Nikita in de weer met de haren van haar broer, tante en moeder. Haar grootste voorbeeld is kunstschilder Paul Gauguin, omdat hij zijn luxe leven opgaf om zijn dromen waar te maken. Haar motto is dan ook: ‘Kan niet bestaat niet en waar een wil is, is een weg’. Je kunt Nikita ’s nachts wakker maken voor een kom verse soep of om op vakantie te gaan. Verder kan ze uren op het internet spenderen, op zoek naar kleding om haar kast mee aan te vullen en in winkels moet ze alles wat er zacht uitziet even aanraken. Wat niemand van haar weet? Ze vertaalt regelmatig Spaanse songteksten om te zien waar ze over gaan.