Team Hairvolution Almere Stad

Desiree kapper Almere

Desiree

Owner & topstylist

Al toen ze op de basisschool zat wist Desiree dat ze kapster wilde worden. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in verschillende salons, opende ze in 2019 haar eerste Hairvolution salon in Almere. Desiree, die te herkennen is aan haar asblonde lokken, heeft de dagelijkse leiding over de Hairvolution salons en is daar zelf ook als hairstylist werkzaam. De gedreven mama van een twee (een tweeling welteverstaan) kan niet zonder compact poeder, is verzot op chocolade en wil ooit nog een rondreis door Amerika maken. Maar voor nu richt ze zich op haar grootste missie: Nederland voorzien van duurzame, vegan haarbehandelingen.

gina Hairvolution

gina

topstylist/salonmanager

Gina is onze salonmanager in Almere Stad. De brunette staat ’s ochtends gerust drie kwartier voor de spiegel, maar dan ziet ze er ook piekfijn uit. In het verleden probeerde ze alle kleuren van de regenboog, maar tegenwoordig houdt ze het bij haar donkere lokken. Ze is ervan overtuigd dat gezond haar van binnen begint. Gina heeft thuis trouwens twee voorbeeldige kattenkanjers zitten, ze kan niet schoonmaken zonder een muziekje op en is ontzettend trots op haar prachtige babynichtje. Wat niemand van haar weet? Dat ze is geboren met wit haar en dat dit pas veranderde toen ze vier jaar oud was. 

hairvolution hairstylisten05 rond2

Graciela

hairstylist

Graciela vind je in zowel Almere Stad als in ons filiaal in Almere Buiten. Je herkent haar ongetwijfeld aan haar pittige, zilverkleurige kapsel en positieve persoonlijkheid. Graciela kan niet zonder een goede pot wax, je maakt haar enorm blij met bitterballen van Kwekkeboom en stiekem luistert ze graag naar Spaanse zomerhits. Ook is deze energieke dame niet vies van een beetje celebrity gossip. En schrik niet, als Graciela heel hard lacht dan knort ze erbij.

Lara kapster Almere stad

lara

Hairstylist

Toen ze acht jaar oud was wist Lara het zeker: ze wilde kapster worden. Inmiddels is ze afgestudeerd als hairstylist, maar doet ze ook een vervolgopleiding tot filiaalmanager. Haar grote voorbeeld is Jan des Bouvrie, vanwege zijn motto: less is more. De spontane Lara kun je altijd wakker maken om iets te eten, als het maar niet gezond is. Oh, en mocht je bij haar in de stoel zitten en een praatje willen maken, dan heeft Lara het ook graag over sport, motoren, auto’s en winkelen.