Team Hairvolution Almere Buiten

Desiree kapper Almere

Desiree

Owner & topstylist

Al toen ze op de basisschool zat wist Desiree dat ze kapster wilde worden. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in verschillende salons, opende ze in 2019 haar eerste Hairvolution salon in Almere. Desiree, die te herkennen is aan haar asblonde lokken, heeft de dagelijkse leiding over de Hairvolution salons en is daar zelf ook als hairstylist werkzaam. De gedreven mama van een twee (een tweeling welteverstaan) kan niet zonder compact poeder, is verzot op chocolade en wil ooit nog een rondreis door Amerika maken. Maar voor nu richt ze zich op haar grootste missie: Nederland voorzien van duurzame, vegan haarbehandelingen.

Alisha kapster Almere buiten

Alisha

topstylist/salonmanager

Alisha is ons vaste gezicht in de salon in Almere Buiten. Je herkent haar aan haar zwarte, golvende – jaloersmakende – lokken en je spot haar nooit zonder mascara en een subtiel lijntje eyeliner. Als kind wilde ze kapster en visagist worden, ze werd beide. We kunnen Alisha trouwens wakker maken voor Mac Donalds frietjes met de welbekende saus en ooit wil ze nog een verre reis maken naar Japan. Ook leuk om te weten: Alisha is zowel links- als rechtshandig!

hairvolution hairstylisten05 rond2

Graciela

Hairstylist

Graciela vind je in zowel Almere Stad als in ons filiaal in Almere Buiten. Je herkent haar ongetwijfeld aan haar pittige, zilverkleurige kapsel en positieve persoonlijkheid. Graciela kan niet zonder een goede pot wax, je maakt haar enorm blij met bitterballen van Kwekkeboom en stiekem luistert ze graag naar Spaanse zomerhits. Ook is deze energieke dame niet vies van een beetje celebrity gossip. En schrik niet, als Graciela heel hard lacht dan knort ze erbij.