haarbehandelingen

Bij Hairvolution kappers Almere kun je terecht voor een breed aanbod aan haarbehandelingen. Ons team van vakkundige kappers staat vol enthousiasme voor je klaar om je haar tot in de puntjes te verzorgen. Bij Hairvolution Almere werken we met duurzame, natuurlijke (gemiddeld 96%) en 100% veganistische haarproducten. 

hairvolution almere stad knippen kapper

KNIPPEN

Of je nu kort of lang haar hebt, iedereen heeft zo nu en dan een knipbeurt nodig. Onze kappers kijken grondig naar je haar en bespreken samen met jou welk kapsel het beste bij je past. Daarbij houden we rekening met de structuur van je haar, de vorm van je gezicht en, uiteraard jouw mening. Laat je je haar bij ons knippen? Dan word je altijd eerst gewassen met een van onze natuurlijke shampoos. 

Kleuren

Van uitgroei verven tot een compleet nieuwe look met high- en/of lowlights. Bij Hairvolution kun je terecht voor een uiteenlopend aanbod aan kleurbehandelingen. Wat dacht je van een balayage? Of wellicht heeft je haar voldoende aan een toner die de kleur een intense opfrisser geeft. Weet je nog niet precies wat je wil? De ervaren hairstylisten van Hairvolution geven je graag advies

hairvolution kappers almere biologisch
vegan kapper almere

Permanent

Wil je mooi gekruld haar zonder dat je iedere dag met de krultang of een krulset aan de slag moet? Dan is een permanent wellicht de oplossing. Na deze behandeling heb je zo’n vier tot zes maanden plezier van je mooie gekrulde look, afhankelijk van hoe sterk de krul is en de dikte/structuur van je haar. Meer weten? Vraag advies aan de stylisten in onze kapsalon.

haarverzorging

Soms heeft je haar wat extra verzorging nodig. Bijvoorbeeld omdat het erg beschadigd is door de zon, zee of het zwembad. In onze salon bieden wij verschillende haarmaskers aan, zoals een masker voor beschadigd haar, een anti-hairloss masker, een re-balancing masker en een anti-roos behandeling. Wil je hier gebruik van maken? Laat het onze kapsters weten!

goede kapsalon almere buiten hairvolution
Hairvolution kappers Almere vegan

haarstyling

Feestje? Of wil je er gewoon tot in de puntjes verzorgd bijlopen? Je kunt bij ons in de kapsalon natuurlijk ook terecht voor het föhnen en stylen van je haar. Ga je trouwen? Dan is je look niet compleet zonder bruidskapsel. Ook hiervoor kun je bij Hairvolution Almere terecht. Neem contact op met de salon, zodat we ruim van te voren een proefsessie kunnen inplannen!

" Een bezoekje aan onze kapsalon moet echt een verwenmoment voor jezelf zijn. "
hairvolution hairstylisten
Desiree Scholten
owner & hairstylist @ Hairvolution almere