Ons verhaal

goede kapper Almere hairvolution

Hairvolution kappers is een moderne allround kapsalon met vestigingen aan in de Filmwijk (Almere Stad), Eilandenbuurt (Almere Buiten) en Lochem. Kort, lang, gekruld of stijl haar? Je haar is bij Hairvolution altijd in goede handen. We zijn ons er goed van bewust dat het voor veel mensen lastig is om hun haar uit handen te geven. Daarom luisteren wij goed naar de klant en bespreken we samen wat de juiste behandeling voor je haar gaat zijn. We leggen stap voor stap uit hoe we te werk gaan.

In onze kapsalon kun je terecht voor een breed aanbod aan behandelingen. Van een knipbeurt tot een mooi permanent en van wenkbrauw waxen tot heerlijke haarmaskers. Hairvolution is uitstekend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de kapperswereld. Aarzel dan ook niet om hiernaar te vragen tijdens je bezoek aan onze salon. 

Duurzame kapper

Bij Hairvolution Almere en Lochem denken we ook aan de planeet. Daarom werken wij met een cruelty free kappersmerk: Glynt. Dit professionele kappersmerk is oorspronkelijk ontstaan vanuit de dermatologie en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel kappersmerk met een volledig assortiment haarcosmetica van topkwaliteit. Almere en Lochem zijn weer een duurzame kapsalon rijker! De verpakkingen van de duurzame en veganistische producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Sfeer

Een van onze belangrijkste focuspunten is de sfeer in onze kapsalon Almere. We vinden het belangrijk dat een bezoek aan één van onze kapsalons in Almere Stad en Almere Buiten ook echt als ontspannend wordt ervaren. Echt even tijd voor jezelf nemen en de dagelijkse stress even helemaal vergeten. Hairvolution vindt het dan ook belangrijk dat de kapsalon dit uitstraalt. De relaxte sfeer in de salon zorgt ervoor dat klanten het gevoel hebben totaal zichzelf te kunnen zijn. Niets moet, alles mag! Hairvolution kapper Almere hecht er veel waarde aan dat iedereen zich welkom voelt en zonder enige aarzeling onze salon kan binnen stappen.

Persoonlijke benadering

Iedere persoon is uniek. Bij Hairvolution geloven we dat een kapsel veel kan zeggen over je persoonlijkheid. Om dit optimaal tot uiting te brengen geven we in onze kapsalon Almere altijd persoonlijk en kundig advies. Ons motto: Geen mens is hetzelfde, waarom zou uw kapsel dat wel moeten zijn? Nog op zoek naar een nieuwe kapper? Almere en Lochem hebben nu Hairvolution!

knippen zonder afspraak

Tijd is kostbaar en dat begrijpen we bij Hairvolution maar al te goed. Een volle agenda is voor veel mensen vervelend. En dat terwijl een bezoek aan de kapsalon echt als ontspannen moet worden ervaren en absoluut niet als  een ‘moetje’. Bij onze kapper Almere bent u ook zonder afspraak meer dan welkom. Niet dagen (of soms zelfs weken) van te voren een afspraak moeten plannen, maar gewoon langskomen als het u uitkomt! Stap nu meteen binnen bij Hairvolution kapper Almere in de Filmwijk of de Eilandenbuurt of bij Hairvolution kapper Lochem.