Wenkbrauwen en wimpers

Je oogopslag is zeer bepalend voor je uitstraling. Helaas is niet iedereen gezegend met goedgevormde wenkbrauwen en volle wimpers. Maar geen nood, want de hairstylisten van Hairvolution zijn vakkundig opgeleid in het waxen en verven van de wenkbrauwen en wimpers. Zo is een sprekende oogopslag voor iedereen bereikbaar!

wenkbrauwen harsen almere buiten hairvolution

wenkbrauwen

 Je kunt natuurlijk iedere dag in de weer gaan met een wenkbrauwpotlood, maar dat vergt aandacht. Wil je geen omkijken meer hebben naar je wenkbrauwen? Bij Hairvolution kappers Almere kun je terecht voor zowel het waxen als het verven van je wenkbrauwen, twee behandelingen die vaak gecombineerd worden voor het meest optimale resultaat. De verf legt een laagje om de wenkbrauwen, waardoor ze voller lijken en je wenkbrauwen nog beter naar voren komen.  

Wimpers

Lijkt het alsof je geen wimpers hebt omdat ze zo licht zijn? Of ben je het gewoon zat om iedere dag mascara te dragen? Dan kan het verven van de wimpers een oplossing zijn. Onze stylisten zijn vakkundig opgeleid in het verven van de wimpers en kunnen jou in een handomdraai voorzien van een mooie, volle oogopslag. Maak nu een afspraak in de salon!

wenkbrauwen verven almere
" Onze missie is geslaagd als jij de salon tevreden verlaat. "
Eigenaresse Hairvolution Nederland
Desiree Scholten
owner & hairstylist @ Hairvolution nederland