You are currently viewing De haartrends van voorjaar 2020

De haartrends van voorjaar 2020

Een nieuw seizoen betekent nieuw haar! Maar wat ga je dit keer doen met je haar? Een nieuwe kleur, of toch een totaal andere haircut? Hairvolution kapper Almere zet dé haartrends van het voorjaar op een rij. Laat je inspireren!

Van de pixie cut tot de shag. En dat zijn nog maar een paar van de nieuwste haartrends. 2020 wordt een interessant jaar met een hoop nieuwe, veelzijdige looks. Laat je inspireren door de mooiste beelden en boek alvast een afspraak in onze salon in de filmwijk van Almere.

1. The Classic Bob

Eigenlijk was deze haarstijl in 2019 al een enorme trend, en ook dit jaar zijn we nog lang niet op de classic bob uitgekeken. Een kapsel dat op één lengte is geknipt. Stijl en sophisticated, de bob is op het moment een van de belangrijkste haartrends. 2020 is het jaar van de classic bob!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op

2. The Textured Bob

Gooi die extentions maar weg, want korte haarstijlen zijn trending! Zo ook de super chique textured bob. Bij deze haarstijl draait alles om het creëren van de juiste lengte en textuur op de juiste plaats. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Harry Josh (@harryjoshhair) op

3. The Shag

Wij houden van deze easy look! Steeds meer retro stijlen maken hun comeback en worden steeds populairder. Zo ook the Shag, die we vooral in de jaren ’70 en ’80 zagen. Deze out-of-bed look bevat veel laagjes en werkt voor bijna iedere haartextuur. Dit is één van onze persoonlijke favorieten uit de lijst haartrends 2020.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marissa Marino (@marissa.marino) op

4. Prom hair

Zo terug uit de jaren ’80: Prom Hair. Bij Tory Burch en Miu Miu droegen de modellen hun eighties geïnspireerde haar naar achteren gekamd en vastgezet met een speld. Extravagant, maar ook heel erg praktisch. Wij kunnen wel wat met deze haartrends 2020. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mark Townsend (@marktownsend1) op

5. Textured Braids

Lange, dunne vlechten zijn dit seizoen niet weg te denken uit het straatbeeld. Ideaal voor de zomer, want plakkerige lokken, daar heb je helemaal niets aan. Zonder twijfel is dit één van de meest praktische haartrends 2020!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jourdan Dunn (@jourdandunn) op

6. French Twist Ponytail

De paardenstaart met een twist is een van onze favoriete haartrends 2020. Deze chique look is ultra vrouwelijk, klassiek en perfect voor een feestje! Heel fijn als je nét even iets anders wilt, maar je haar niet volledig wilt opsteken.  

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marissa Marino (@marissa.marino) op

7. The Pixie

Een look voor vrouwen met zelfvertrouwen! De Pixie, die in de jaren ’60 door Twiggy op de kaart werd gezet benadrukt de vormen van je gezicht. Met dank aan Zoë Kravits is het jongensachtige kapsel nu weer terug en steeds meer leading ladies volgen haar voorbeeld. Durf jij deze haartrends 2020 aan? 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hair MacGyver. (@nikkinelms) op

Welke haartrends 2020 zijn jouw favorieten dit voorjaar? 

This Post Has One Comment

Comments are closed.