Hairvolution Almere Stad

vegan kapper almere

over ons

In augustus 2019 openden wij onze eerste salon in de Filmwijk van Almere (toen nog JIJ Kappers) en lieten we onze klanten kennis maken met natuurlijke en vegan haarkleuringen. In april 2020 kreeg onze salon een make-over en gingen we verder onder de huidige naam: Hairvolution. Met succes, want het filiaal aan de Cinemadreef werd in juni, tijdens de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2020, al uitgeroepen tot gemeentewinnaar met de meeste stemmen. Klik hier voor een virtuele rondleiding bij onze salon kapper Almere Stad.

contactgegevens

Cinemadreef 180
1325 EP Almere
Telefoon: 036 537 70 77
Email: info@hairvolution.nl
Instagram: @hairvolutionnl
Facebook: @hairvolutionnederland

openingstijden

Maandag           9.00 – 18.00 uur
Dinsdag             9.00 – 18.00 uur
Woensdag         9.00 – 18.00 uur
Donderdag        9.00 – 18.00 uur
Vrijdag               9.00 – 18.00 uur
Zaterdag            8.00 – 13.00 uur
Zondag                          Gesloten

vegan kapper almere

Hairvolution is een stijlvolle, vegan kapper in Almere Stad. Wij geloven in een bewuste lifestyle, die bereikbaar moet zijn voor iedereen. Stap binnen in een oase van rust en geniet van onze professionele haarbehandelingen die zowel cruelty free als vegan zijn. Bij Hairvolution kapper Almere Stad kun je terecht voor zowel knip- als kleurbehandelingen, wenkbrauwen waxen en wimpers verven, en extensions.

 Wij werken bij Hairvolution kapper Almere Stad uitsluitend met milde producten die dermatologisch zijn getest. Meer weten over de producten die deze kapper Almere Stad gebruikt? Ga dan naar onze producten pagina. Onze gepassioneerde hairstylisten in Almere Stad voorzien je graag van vakkundig advies en persoonlijke service, zodat je onze kapsalon volledig ontspannen en zelfverzekerd weer uitstapt.

hairvolution kapper almere

Naast knippen, kleuren en permanent kun je bij Hairvolution kapper Almere Stad ook terecht voor extensions, haarverzorging, haarstyling en bruidskapsels. 

hairvolution vegan kapper almere

Bij Hairvolution kapper Almere Stad kun je ook terecht voor het verven van je wimpers en wenkbrauwen en het waxen van wenkbrauwen bovenlip en/of kin.

goede kapsalon almere buiten hairvolution

Bij Hairvolution kapper Almere Stad werken wij met cruelty free en veganistische haarproducten die dermatologisch zijn getest. De producten zijn zeer huidvriendelijk.