Hairvolution Almere Buiten

goede kapper almere buiten eilandenbuurt

over ons

Sinds 1 september 2020 is Hairvolution ook in de Eilandenbuurt in in Almere Buiten gevestigd. De salon beslaat een ruimte van 65 vierkante meter, biedt ruimte voor 5 knip- en kleurstoelen en is uiteraard voorzien van de rustgevende Hairvolution look & feel, waarbij het luxe salon gevoel en ontspanning de boventoon voeren. Benieuwd geworden? Klik hier voor een virtuele tour in onze nieuwe salon Hairvolution kapper Almere Buiten.

contactgegevens

Jerseystraat 22B
1339 TT Almere
Telefoon: 036 530 42 43
Email: info@hairvolution.nl
Instagram: @hairvolutionnl
Facebook: @hairvolutionnederland

openingstijden

Maandag                       Gesloten
Dinsdag             9.00 – 18.00 uur
Woensdag         9.00 – 18.00 uur
Donderdag        9.00 – 18.00 uur
Vrijdag               9.00 – 18.00 uur
Zaterdag            8.00 – 13.00 uur
Zondag                          Gesloten

vegan kapper almere buiten

Hairvolution is een stijlvolle, vegan kapper in Almere Buiten. Wij geloven in een bewuste lifestyle, die bereikbaar moet zijn voor iedereen. Stap binnen in een oase van rust en geniet van onze professionele haarbehandelingen die zowel cruelty free als vegan zijn. Bij Hairvolution kapper Almere Buiten kun je terecht voor zowel knip- als kleurbehandelingen, wenkbrauwen waxen en wimpers verven, extensions en (bruids)visagie.

 Wij werken bij Hairvolution kapper Almere Buiten uitsluitend met milde producten die dermatologisch zijn getest. Meer weten over de producten die deze kapper Almere Buiten gebruikt? Ga dan naar onze producten pagina. Onze gepassioneerde hairstylisten in Almere Buiten voorzien je graag van vakkundig advies en persoonlijke service, zodat je onze kapsalon volledig ontspannen en zelfverzekerd weer uitstapt.

bruidskapsels almere buiten bruidsvisagie

Naast knippen, kleuren en permanent kun je bij Hairvolution kapper Almere Buiten ook terecht voor extensions, haarverzorging, haarstyling en bruidskapsels. 

goede kapper almere buiten eilandenbuurt

Bij Hairvolution kapper Almere Buiten kun je ook terecht voor (bruid)visagie, het verven van je wimpers en wenkbrauwen en het waxen van wenkbrauwen bovenlip en/of kin.

Bij Hairvolution kapper Almere Buiten werken wij met cruelty free en veganistische haarproducten die dermatologisch zijn getest. De producten zijn zeer huidvriendelijk.