You are currently viewing Dit zijn ze: de haarkleuren van herfst 2024

Dit zijn ze: de haarkleuren van herfst 2024

De herfst is hét moment om te kiezen voor een nieuwe kleur. Maar welke kleuren zijn dit najaar helemaal je van het? Gelukkig verandert er ten opzichte van de zomer niet zo heel veel. Warme blondtinten en rood zijn ook deze herfst trending. 

Op zoek naar een nieuwe kleur voor het najaar? Dan ben je hier op de juiste plek. Van ruby wine tot biscuit blonde. Team Hairvolution vertelt je hieronder alles over de nieuwste haarkleuren 2024. Geïnspireerd? Boek dan hier je afspraak bij één van de Hairvolution salons en jouw droomkleur wordt werkelijkheid!


1. Ruby Wine

Als er één kleur is die we deze herfst meer gaan zien dan normaal, dan is het ruby wine wel. Deze diepe roodtint werkt het beste op een donkere basis. Daar geeft ie namelijk een diepe, kersenrode tint, terwijl hij op blond haar een lichtere framboostint geeft.



2. Honey Gold

Een niet te missen kleur in het rijtje haarkleuren 2024 en onze persoonlijke favoriet. Jarenlang domineerden astinten in het straatbeeld, maar het lijkt er nu toch echt op dat warm blond de boel gaat overnemen. Wel is het belangrijk om de tint goed af te stemmen op je huidskleur. Heeft je huid een koele ondertoon, ga dan niet té warm.



3. Dark Chocolate

Wij zijn deze herfst helemaal into zwoele haarkleuren. 2024 brengt dark chocolate, een diepe donkerbruine kleur die nét nog even wat donkerder is dan de chocoladebruine kleur die we al kennen. Bij deze haarkleur is het key om te gaan voor een neutrale base. Niet te warm, niet te koel.


 

4. Biscuit Blonde

Dit is dé haarkleuren 2024 trend. Biscuit blonde is een luxueuze, warme kleur blond, die warm gouden tinten combineert met koele, blonde tonen. Deze kleur ga je ongetwijfeld veel voorbij zien komen op Instagram.



5. Cowboy copper

Deze kleur bestaat uit een mix van bruin en brons voor een roestachtig effect. Niet te rood, maar wel een statement kleur. Kun je niet kiezen uit onze haarkleuren? 2024 is het moment voor cowboy copper!



6. Caramel Balayage

Dit is de haarkleur voor brunettes die een kleine verandering willen. Een mooie, caramelachtige balayage kan perfect bij een chocoladebruine basis. Een prachtige warme kleur voor herfst 2024!



Welke haarkleuren 2024 is jouw favoriet? Laat een reactie achter in de comments!

 

Leave a Reply