You are currently viewing Dit is wat een toner met je haar doet

Dit is wat een toner met je haar doet

Wellicht heb je het woord ‘toner’ wel eens horen vallen in onze salon. Of misschien heb je de term wel eens gespot in ons boekingssysteem. Maar wat is een haartoner en voor wie is het geschikt? Team Hairvolution legt het uit!

Een haartoner is een mild kleurproduct dat wordt gebruikt om ongewenste haarkleuren te neutraliseren. Geverfd haar wordt na verloop van tijd vaak wat geel of oranje. Een toner kan de kleur dan opfrissen en meer karakter geven. We gebruiken bijvoorbeeld een blauwe toner om oranje tinten in het haar op te heffen. En een paarse toner heft gelige lokken op. 

Wij raden een toner ook aan na het zetten van highlights. De kleur kan nog wat gelig zijn van het blonderen en een toner kan dit mooi neutraliseren. Hetzelfde geldt voor een balayage. Na het kleuren kunnen lijnen nog wat hard ogen. Dit zal na een paar wassingen wel vervagen, maar door een toner te gebruiken bereik je het juiste effect meteen al in de salon. Ook wanneer je je haar rood kleurt adviseren wij een toner. Deze houdt de kleur mooi helder. 

Wat kost een toner? 
De prijs van een toner is afhankelijk van het te bereiken effect en jouw type haar. Prijzen starten normaal gesproken vanaf € 25,95 maar in de maand juni 2023 kun je een toner boeken voor € 12,95. Je vindt deze actie in ons boekingssysteem onder het menu ‘maandactie’. Meer weten? Neem dan contact op met de salon. 

wat is een toner kapper

BEFORE

AFTER

wat is een toner haar

BEFORE

AFTER

haartoner kapper almere
toner haar wat is dat

BEFORE

AFTER