hairstylist / topstylist

Voor onze nieuwe Hairvolution vestiging in Almere Buiten (opening 1 september 2020) zijn wij op zoek naar een Allround Hairstylist/Topstylist. Wil jij werken bij een jong en ambitieus bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen

-je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar;
-je kunt zelfstandig werken;
-je bent sociaal en werkt service gericht;
-je volgt de laatste ontwikkelingen en trends in het kappersvak;
-je bent bereid om ook in avonduren en op zaterdagen te werken;
-Affiniteit met duurzaamheid is een pré.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat zich focust op natuurlijke en vegan haarbehandelingen in Almere. In augustus 2019 openden wij onze eerste kapperszaak aan de Cinemadreef in Almere (toen nog JIJ Kappers) en lieten we onze klanten kennis maken met natuurlijke en vegan haarkleuringen. In april dit jaar kreeg onze salon een make-over en gingen we verder onder de huidige naam: Hairvolution. Met succes, want het filiaal aan de Cinemadreef werd in juni, tijdens de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2020, al uitgeroepen tot gemeentewinnaar met de meeste stemmen.
Op 1 september 2020 openen wij onze tweede vestiging in Almere Buiten.

Nieuwe salon

De nieuwe Hairvolution salon bevindt zich in de Eilandenbuurt, in het pand waar tot op heden kapperszaak Esty Hairstyling gevestigd is. De salon beslaat een ruimte van 65 vierkante meter, biedt ruimte voor 5 knip- en kleurstoelen en zal uiteraard worden voorzien van de rustgevende Hairvolution look & feel, waarbij het luxe salon gevoel en ontspanning de boventoon voeren.

Lijkt het je leuk om in onze nieuwe vestiging te werken? Stuur dan snel je motivatie en cv (met foto) naar administratie@hairvolution.nl.